SEO til DanDomain shop

e-universe.dk

e-universe.dk er stedet for dig, der vil vide mere - og vide det først. Her fortæller Thomas Rosenstand om de allernyeste tiltag fra Google indenfor SEO og AdWords - og giver dig letforståelige anvisninger på, hvordan du skal udnytte de nye muligheder bedst. Og du kan debattere frit og uden nysgerrige øjne i det nyåbnede SEO forum på E-Uni!

Hvis du er træt af at surfe rundt på danske og udenlandske sider efter svar, som du alligevel ikke ved, om du kan stole på, er e-universe.dk stedet for dig.

Et års adgang (12 måneder) koster 995 kr. ekskl. moms - altså 2,73 kr. pr. dag.

Du kan læse mere om e-universe.dk her

Indenfor 24 timer efter vi har modtaget din betaling, sender vi dig dit password og login til den mailadresse, du har opgivet, da du gennemførte købet. Dit password er aktivt i 12 måneder fra det øjeblik, du logger ind med det. Husk, at dit password er strengt personligt.

e-universe.dk er både til dig, der har SEO-LEX og/eller AdWords-LEX og gerne vil opdateres på seneste nye muligheder - og til dig, der ikke har nogen af bøgerne, men blot ønsker en ligefrem og sikker kilde til, hvad der virker i forhold til søgemaskineoptimering og AdWords.

 
SEO Bog - SEO-LEX fra Thomas Rosenstand