SEO til DanDomain shop

Handelsbetingelser

SEO-LEX13, SEO-TUNING og AdWords-LEX er skrevet af Thomas Rosenstand og udgivet af Concept Interest ApS. e-universe.dk ejes og udgives af Concept Interest ApS.

Bogen leveres digitalt via e-mail, og den betales med Dankort, VISA eller Mastercard - uden betalingsgebyrer af nogen art. Levering sker i løbet af maksimalt et par timer.

Du kan vælge at betale via bankoverførsel, men så kan vi først sende dig bogen, når vi har modtaget din indbetaling.

Da alle produkter er digitale produkter, er der ingen returret, men du har naturligvis de lovbefalede to års reklamationsret.

Udgivers kontaktoplysninger:

Concept Interest ApS

Højvang 1A
9600 Aars
Tlf.: 70271440
E-mail: info@concept-i.dk
CVR-nr.: 10118867

… og bankoplysninger:

Nordea Aalestrup
Kontonummer: 3483202627
Registreringsnummer: 2560

Dit eksemplar af SEO-LEX13, SEO-TUNING og/eller AdWords-LEX er strengt personligt og giver dig og ingen andre adgang til bogens indhold og til de tilknyttede videoer. Det er således forbudt at videregive bogen til andre eller på anden måde
offentliggøre eller gøre den tilgængelig for andre, lige som det er forbudt at videregive links til de tilknyttede videoer. Du har heller ikke lov til at rette i bogen eller på anden måde ændre den. Det er ligeledes forbudt at videresælge bogen.

Køb den bedste SEO bog - SEO-LEX13

Særligt gældende for e-universe.dk

Adgangen til indholdet på e-universe.dk sker via et personligt login og password. Dette password må udelukkende benyttes af én person, og adgangen til e-universe.dk er at sidestille med adgangen til en software. Det er således i strid med den indgåede aftale at lade mere end én person benytte adgangen, og overtrædelser heraf vil blive fulgt op af erstatningskrav.

Det er forbudt under erstatningsansvar at videregive og/eller citere i uddrag eller samlet af det indhold, du har adgang til på e-universe.dk via password.

Concept Interest ApS forbeholder sig ret til at afvise at give medlemsskab til en person, såfremt dette skønnes at være i den bedste interesse for forummets andre medlemmer.

Det er ikke tilladt at oprette medlemsskab under falsk navn.

KØBSFORLØBET

  1. Indkøbskurv
  2. Levering
  3. Betalingsmetoder
  4. Betaling
  5. Kvittering
 
SEO Bog - SEO-LEX fra Thomas Rosenstand