SEO til DanDomain shop

Læs mere om SEO-LEX

16 års erfaringer med SEO samlet i én bog til UNDER én times pris!

Lær SEO nemt

284 sider, 80 minutters videoer og en række lydfiler sprængfyldte med tips og tricks opsamlet gennem 16 år med søgemaskineoptimering, et hav af kurser og foredrag. Her lærer du vejen til toppen af søgemaskinerne uden at blive besværet med kedelig teknik.

Kan du læse og lytte, har du en hjemmeside og vil du have mere ud af den? Så er du lige i målgruppen!

Anbefalinger:

Mikael Hostrup - første anmeldelse af SEO-LEX 11

Frank H. Madsen anmelder SEO-LEX - klik og læs

Dansk Kommunikationsforening - klik og læs

Morten Vadskær, E-købmand anmelder SEO-LEX - klik og læs

"Bogen er begavet lavet, fyldt med værdifuld viden og samtidig skrevet i et sprog som selv jeg kan forstå! SEO-LEX kan basalt set gøre dig til ekspert" Martin Thorborg

"Jeg skal gerne indrømme, at SEO-LEX også har haft stor påvirkning på, hvordan jeg har bygget vores nye Last Touch webshop op (programmeret fra bunden). Især afsnittet omkring dublicate content var en kæmpe øjenåbner. Men også din opfording til at bruge videoer og hoste dem hos YouTube. Jeg lavede 8-10 små videoer til shoppen, hvor bl.a. vores maleri-lejeordning forklares – det har vi fået enormt positiv feedback på. Så thumbs up herfra."
Mogens Møller, lasttouch.dk 

"Du kan komme langt ved at læse diverse SEO-blogs, men vil du fremad i en fart, have sorteret de elendige tips fra og frem over isen, ja så køber du SEO-LEX. Bogen er alle pengene værd og er et supert supplement til e-pusher. Bogen er som skabt til at blive solgt "bundled" med e-pusher."
Morten Vadskær, e-købmand

"Det er no-nonsense, let-forståelig SEO på højt niveau."Mette Will, kursusleder på IBC Kolding

&rdquoJeg tog SEO-LEX med i seng, efter at have printet den ud, for jeg ville lige skimme den igennem. 75 sider senere opdagede jeg, at den halve nat var gået. Fascinerende, inspirerende og meget, meget lærerigt! Det må blive den danske &rdquoBibel” om søgemaskineoptimering&rdquo. Kristian Deiborg Sørensen, webudvikler, Cygnet.

"SEO-LEX er meget omfattende og kommer vidt omkring mange aspekter, men bogen er skrevet i et sprog som alle kan forstå og forklarer tingene på en pædagogisk måde der gør, at den er MEGET brugbar hvis man vil lære noget om søgemaskineoptimering. SEO-LEX er et MUST HAVE!"
Michael Oxkjær, Altero Design


"Go for it! - får mine varmeste anbefalinger!" Claus Heinrich, webmaster og online specialist

Køb SEO-LEX14 nu >>

 Tjek stilen
Videoen her viser dig den stil, der kommunikeres med i SEO-LEX13:

 


  Vores side om SEO fra Concept Interest

 

 

KØBSFORLØBET

  1. Indkøbskurv
  2. Levering
  3. Betalingsmetoder
  4. Betaling
  5. Kvittering

 

Udvalgte anmeldelser:

Jacob Leander >>

Frank H. Madsen >>

Morten Vadskær >>

Janno >>

Linde Media >>

 
SEO Bog - SEO-LEX fra Thomas Rosenstand