SEO-TUNING DanDomain

Dandomain SEO - Køb SEO-Tuning

Har du en DanDomain webshop, og vil du gerne være nummer 1 i søgemaskinerne? Her er det første og eneste kombinerede online videokursus og e-bog skrevet UDELUKKENDE til DanDomainshops - godkendt af DanDomain.

17 videoer – i alt 106 minutter i HD kvalitet med grundige forklaringer på alt, hvad du skal vide og gøre. 60 sider e-bog med grundige forklaringer og direkte links til videoerne, masser af ressourcer og et par af de små ”hemmelige” tricks, der gør en DanDomainshop til en vinder i søgemaskinerne til bare 295 kroner.

SEO-TUNING 2.0 er skrevet ultimo 2011, og der er siden udført en del ændringer af primært kosmetisk karakter i administrationen af DanDomain shoppen. Alt er fortsat validt og gældende - men grundet disse forskelle er SEO-TUNING permanent nedsat fra de oprindelige 995 kroner til bare 295 kroner!

DanDomain om Concept Interest: “Concept Interest er et topprofessionelt SEO-bureau, som vi er svært tilfredse med. De er en dygtig partner, som vi kan pege vores kunder i retning af, hvis de har en webshop demo eller en betalt shop og skal have lavet søgemaskineoptimering. De besidder et fagligt højt niveau og følger konstant med Googles tendenser og formår at omsætte ny viden til resultater hos vores kunder. Skal du have en skarp SEO-partner, er Concept Interest bestemt en stor spiller, som er velrenommeret og i den grad har fortjent sin succes. De har været med til at skabe succesfulde resultater i mange år. Læs mere om Dandomains webshop løsninger”.

SEO på DanDomain Webshop

Du får lige en af videoerne her ganske gratis - det er opskriften på, hvordan du laver et godt sitemap i din shop. Og det RYKKER i søgemaskinerne! Klik her for din gratis video.

Hvad er SEO-TUNING?

Med den fulde udgave af SEO-TUNING til DanDomain får du:

  • 21 kapitler - 60 sider sprængfyldte med faktuel viden, nemme anvisninger og tips og tricks
  • 17 videoer i HD format med meget udførlige forklaringer, der grundigt viser, hvordan du gør, når du skal have det maksimale ud af din DanDomainshop

Se hvad Jan Jensen fra Lys og Stil skrev til os efter at have købt SEO-TUNING:

Tusind tak for en helt fantastisk e-bog om optimering DanDomain Webshop, den har været med til lige at give mig det sidste værdigfulde info til forbedring af shoppen.Med udgangspunkt i min egen sparsomme viden sammenholdt med dine gode råd, ligger min webshop nu i top 3 på rigtigt mange af mine produkter…

Hvad indeholder SEO-TUNING?

Blandt kapitlerne finder du bl.a.:

- sådan laver du den grundlæggende opsætning af shoppen til SEO

- få masser af tekst uden at "genere" dine kunder

- sådan laver du dit eget supereffektive sitemap

- sådan optimerer du dine billeder til SEO

- sådan undgår du duplicate content (duplikeret indhold)

- lær at bruge robots.txt nemt

- flyt fra andre shopsystemer til DanDomain uden at miste dine placeringer

- SÆLG MERE med din shop (konverteringsoptimering)

- og meget, meget mere!